Сайт Марини Бєлової
Гість | RSS
| |
Головна » 2013 » Березень » 31 » Зимушка-зима або новорічний концерт учнів музичної школи.
20:20
Зимушка-зима або новорічний концерт учнів музичної школи.
Хто розпізнавши вчасно
В дитячих душах пристрасне й нове
Та запросив дітей у світ прекрасний,
Де її святість музика живе!
(О.Попов)

    Рядками з цих віршів викладач Оксана Сухицька почала конкурсну програму „Зимонька-зима” кращих учнів музичної школи.
    А перед концертом в великому фойє школи № 4, де працює і музична школа, очам запрошених і батьків відкрилася чудова виставка художніх робіт та декоративно-ужиткових виробів: це і зимові пейзажі, Діди Морози, Новорічні ялинки…
    То ж перші враження від перегляду вже зробили настрій присутніх святковим і радісним.
Свято продовжувалось у виступі юних музикантів. Хор вітав усіх піснею „Різдвяною”. Кожна дитина чекає на диво та подарунки у Новорічні свята, тому і виконання пісні було світлим та гармонійним.
    Віртуозно грали піаністи: Літвінов Іван, Антонова Анна та Черкасова Каріна. Вперше виступали на сопілці Архіпкіна Катерина. Українська народна пісня „Коломийки” прозвучала жваво та мелодійно. Дівчинка за півроку виконала майже річну програму: от що значить постійні заняття з задоволенням!
    Учасник обласного конкурсу „Провесінь” Мазуренко Віктор енергійно грав відомий „Вальс” композитора та відомого поета Грибоєдова. До народних інструментів відносяться і гітари, то ж відомий, вже в Долинській і області дует у складі: Зенченка Євгена та Князєва Вадима вдало виконав джазову п’єсу.
    Як завжди, тримали „марку” духовики. Сподіваюсь на мистецьке майбутнє Курила Андрія (саксофон) та Попіцану Юлія (труба). У цих учнів відмінне відчуття ритму, мелодійності ліній та динаміка. Звучання інструментів вже майже професійне.
    Родзинкою виступів були хореографічні номери відділів народно-сценічної та бальної хореографії – переможців обласних конкурсів. Енергійний „Джайв” змінявся на пластику сучасного танцю „Штиль”. Хочеться назвати яскравих солісток: Зенченко Катерину…
    І один з найсильніших відділів школи – вокальний. Діти співають в різних манерах: народній, класичній більшість в естрадній. Виступали учасники районних конкурсів: вокальні ансамблі з піснями „Шкільний реп” та „Я співаю”. Це діти молодшого шкільного віку, але співоча постава, фразування, рухи – все було майже досконало. Вони, як символічні зірочки запалили у слухачів світлі думки, а дорослі поринули у світ дитинства.
    Солісти-вокалісти були представлені яскравими виступами Косінської Анни, яка виразно виконала пісню „Зимовий пейзаж”. Пшебильська Влада – переможець відкритого районного фестивалю авторської музики і поезії „Долинський листопад” та обласного конкурсу „Паросток” м’яко та яскраво донесла до слухачів пісню „Біла ріка”. На а виступ володарки Гран-Прі фестивалю „Долинський листопад” та переможець дитячого конкурсу в середній номінації „Квітки степу” Андрієнко Валерії привів всіх у захват. Крім прекрасної вокальної постави і чудового голосу дитина дуже артистична та має хореографічні здібності. До речі, всі рухи та кожен звук пісень вона „вбирає” як губка у свого викладача Дарії Попової…
    Тож захоплюючі зимові привітання були сприйняті глядачами як подарунок до Новорічних свят і маленькі артисти обдаровані щирими оплесками.
    Хай ці оплески не стихають у талановитих дітей ніколи! То ж вітаю улюблених учнів, їх батьків, викладачів та прихильників таланту з Новорічними святами. І всі дива в ваших руках.

Дивіться, будь-ласка фрагменти концертів
http://youtu.be/6PZFyavomRE - фото концерта ДМШ 17.05.2012
http://youtu.be/YtmG33Nfaxo - концерт ДМШ 20.12.2012. Зимушка
Переглядів: 1073 | Додав: Марина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Меню сайту
Форма входу
Категорії розділу
Пошук
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 37
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0