Дитячі пісні
|
|
Ruslan_pro | Дата: П`ятниця, 20.11.2009, 13:10 | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| В цій темі Ви можете ознайомитись з піснями Марини Бєлової на слова відомих українських поетів та відомих поетів нашого регіону
|
|
| |
Ruslan_pro | Дата: П`ятниця, 20.11.2009, 13:47 | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| "Веселі музики" - слова Л. Баранової ВЕСЕЛІ МУЗИКИ Слова Л.Баранової Музика М.Бєлової Джміль настроїв контрабас, коник - скрипку нову,- *Покотивсь танок ураз лугом калиновим. Приєднавсь до них шпачок - грає на сопілці. Витинали гопака горобці на гілці. Дивувались солов'ї: "Хист музики мають,- *Танцювальне попурі он як гарно грають!" І прикрасили танок трелі солов'їні, Ховрашок у свій свисток засюрчав в долині... Ми запрошуємо всіх до таночку, друзі, *Щоб бринів дитячий сміх в калиновім лузі. (*- повторити двічі) м. Долинська 1998.
|
|
| |
Ruslan_pro | Дата: П`ятниця, 20.11.2009, 13:49 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| "Хлопчик-козачок" - слова М. Родинченка, виконує Г. Ремінний
|
|
| |
Ruslan_pro | Дата: П`ятниця, 20.11.2009, 13:51 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| "НЕЗАБУТНІЙ ВЧИТЕЛЬЦІ " - слова Л. Четверик НЕЗАБУТНІЙ ВЧИТЕЛЬЦІ Слова Л.Четверик Музика М.Бєлової Де знайти ті слова найніжніші, Щоб сказать, як ми любим тебе? Перша вчителька наша найкраща, Нам ти всю присвятила себе. З чим зрівняти твій труд благородний, Ту терплячість і лагідність ту? Ми завжди пам`ятаєм про тебе, Таку лагідну, добру й просту. Ти, як сонце, всіх нас зігрівала І як пісня, для нас ти була. Берегиня ти наша найперша, - Ти вся зіткана з ласки й тепла. По голівці погладиш рукою - І вже радість у наших очах, А як ти посміхнешся, похвалиш - Квітне щастя в дитячих серцях. Будь здорова завжди і щаслива, Довгим буде нехай в тебе вік. Мила, рідна, найкраща у світі - (двічі) Ти жива в наших душах повік. м. Долинська 1993.
|
|
| |
Ruslan_pro | Дата: П`ятниця, 20.11.2009, 13:52 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| "Співанки про місяці" - слова Л.Познянської СПІВАНКИ ПРО МІСЯЦІ Слова М.Підгірянки Музика М.Бєлової Ой, місяць січень кличе мороза, морозить лиця, щипає носа. А місяць лютий вітрами дує, *на водах з льоду мости будує. Березень-місяць мости поломить, весняну пісню річка задзвонить. Квітами квітень всіх привітає - *усі садочки порозквітає. Гей, травень прийде у дні чудові, простелить всюди трави шовкові, А місяць червень луги покосить, *червоним соком ягідки зросить. А місяць липень гарячим літом обсипле липи пахучим цвітом, А місяць серпень серпом задзвонить - *достиглий колос додолу склонить. Вересень-місяць добре газдує - овоч смачненький дітям дарує, А місяць жовтень мряку розвіє - *в лісах, в садочках лист пожовтіє. А листопад - той жалю не має - з дерев останнє листя зриває, А місяць грудень на радість людям *сніжком присипле замерзле груддя. (від* повторити двічі) м. Долинська 1997
|
|
| |
Ruslan_pro | Дата: П`ятниця, 20.11.2009, 13:54 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| "Святкова" - слова Л.Четверик СВЯТКОВА Слова Л.Четверик Музика М.Бєлової На рідній, прекрасній землі українській, Мов квітка, розквітло містечко Долинська. Ми з різних куточків квітучого краю Зібрались на свято в прекрасному залі. Приспів: І хочемо, друзі, ми вам побажати - Печалі і горя ніколи не знати, Щоб рідна земля кожен рік розквітала, Щоб радість у кожного в серці буяла. У кожному домі щоб гості збирались, Пісні щоб веселі щоденно співались, Щоб сміху дзвінкого лилося багато, І щастям світилася в кожного хата. Приспів. Щоб поле родило врожаї добірні, А поряд щоб друзі були ваші вірні, І щастя, і долі, і довгого віку Бажаєм вам, люди, ми щиро довіку! Приспів. Долинська 1995
|
|
| |
Ruslan_pro | Дата: П`ятниця, 20.11.2009, 13:56 | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| "Зірка" - слова І.Доленик
|
|
| |
Ruslan_pro | Дата: П`ятниця, 20.11.2009, 14:20 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| "Птиця" - слова Д.Павличко, виконують Д.Хіхлова, В.Горова ПТИЦЯ Слова Д.Павличка Музика М.Бєлової Тріпоче серце пійманої птиці, В руках моїх не чує доброти. *"Я дам тобі водиці і пшениці, Моя пташино, тільки не тремти". "Хіба потоки загубили воду? Хіба в полях зерна уже нема? *Пусти мене, дитино, на свободу, І все, що треба, я знайду сама. Пусти мене! Мені, дитина мила, Дорожча воля, ніж зерно твоє! *Страшна, хоть навіть лагідна, та сила, Яка розкрити крилець не дає." "Лети, співай у небі гомінкому! Хоч і маленька, зрозуміла все: *Моя рука ніколи і нікому Ні кривди, ні біди не принесе!" ( від *-повторити двічі) м. Долинська 1997
|
|
| |
Ruslan_pro | Дата: П`ятниця, 20.11.2009, 14:22 | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| "Допоки музика звучить ..." - виконує А.Кошаренко
|
|
| |
Ruslan_pro | Дата: П`ятниця, 20.11.2009, 14:35 | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| "Дружна сім'я" - слова Л.Четверик ДРУЖНА СІМ'Я Слова Л.Четверик Музика М.Бєлової Як нам добре і весело разом зустрічать кожен ранок і день! Всі ми дружно працюєм, завзято, ще й співаємо різних пісень. Головний у сім'ї нашій - тато: робить все він, що мама звелить. Ми ж вчимося у мами і тата, як нам гідно і правильно жить. Кожен має свою в нас роботу, - без роботи ніхто не сидить - Мама шиє, прасує і варить, над задачами з нами "корпить", Тато дивиться всі передачі, а в перервах всім нам помага, Донька кормить свою ляльку Барбі, а синочок на скейті "літа". А вже потім, як втомиться мама, ми сідаємо відпочивать: Сміх і жарти, пісні і розмови будуть знову в квартирі лунать. Як же радісно нам відчувати, що у нас така дружна сім'я, Що живемо - як пісню співаєм: тато, мама, сестричка і я. м. Долинська 1995.
|
|
| |
Ruslan_pro | Дата: П`ятниця, 04.12.2009, 13:32 | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| МИ ВСІ ДІТИ УКРАЇНСЬКІ Слова Ю.Шкрумелюка Музика М.Бєлової Ми всі діти українські, український славний рід. Хочем, щоб про нас, маленьких, добра слава йшла у світ. Свої здібності і сили розвиваймо раз по раз, Щоб народу була слава і щоб користь була з нас. Будьмо пильні у науці, будьмо чемні у ділах, Будьмо сильні та відважні, та не думаймо про страх! Все, що рідне, хай нам буде найдорожче і святе. Рідна віра, рідна мова, рідний край наш - над усе! м. Долинська 1992.
|
|
| |
Ruslan_pro | Дата: П`ятниця, 04.12.2009, 13:33 | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| НАШІ ДРУЗІ Слова Л.Четверик Музика М.Бєлової Весело живеться нам у рідній школі, Друзів є багато - хлопців і дівчат. Та у всіх нас вдома - на поличках друзі - Іграшки веселі для усіх малят. Там лежить конструктор, різні автомати І стоять машини - струнко, в один ряд. Барбі і Роксани ніжно посміхнуться, А "сюрпризи-кіндер" ждуть, як на парад. Дружно ми крокуєм, хлопці та дівчата, По країні мудрій - по країні знань. І разом тут з нами - наші вірні друзі Бо вони ніколи не живуть без нянь. м. Долинська 1992.
|
|
| |
Ruslan_pro | Дата: П`ятниця, 04.12.2009, 13:34 | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| ДІВОЧИЙ СПОГАД Слова Л.Четверик Музика М.Бєлової Залишився у серці лиш спогад про щасливі ті, радісні дні, Коли ми поспішали до школи молоді, енергійні, ставні. Заводні, безтурботні школярок забігали зі сміхом у клас. Як ми мріяли всі про кохання, як хлоп'ята дивились на нас! (2рази) Ще і досі той погляд палає на щоках, як згадаю ту мить: Ти дивився тоді не на дошку, а на парту, де мила сидить. А вона лиш з-під лоба іскринки посилала тобі через клас, І так радісно, добре було нам - не було щасливіших за нас. (2рази) Ми сміялись, гуртом жартували, кожен з нас був ще зовсім дитя... Розлетілись. Настала розлука - довжиною у ціле життя. Ми роз'їхались в різні куточки, кожен з нас пішов шляхом своїм - І зустрітися нам не судилось, спогад лишився живим. (2рази) м. Долинська 1995.
|
|
| |
Ruslan_pro | Дата: П`ятниця, 04.12.2009, 13:34 | Повідомлення # 14 |
Лейтенант
| РОЗПЛЕЛА БЕРІЗКА КОСИ Слова В.Ладижець Музика М.Бєлової Розплела береза коси На веснянім вітерці, Опустила ніжку босу В тиху воду у ріці, Мов зібралася до мене Вбрід на берег перейти, Де схилились дужі клени На причалені плоти. Розплела береза коси На веснянім вітерці Опустила ніжку босу В тиху воду у ріці, Де гучна моя сопілка Будить сиву далину... Йди, берізко, йди, тут мілко, Я ще й руку простягну! м. Долинська 1997.
|
|
| |
Ruslan_pro | Дата: П`ятниця, 04.12.2009, 13:35 | Повідомлення # 15 |
Лейтенант
| ВЕЧОРІЄ Слова М.Родинченка Музика М.Бєлової Коли надворі вечоріє, коли в трудах минає день, Змовка село, лиш веселіє в садах пагіння молоде. *Щось по-дитячому лопоче до груш, до яблунь вже старих, Немов у них спитати хоче: хто їм піднятись допоміг На висоту, на срібні луни, де пісня радісна й сумна... А я сказав би їм, ще юним : "Земелька наша, лиш вона! *Вона і гне, і підіймає - одних донизу, інших ввись... Та жаль, не кожен земним раєм іще гордитися навчивсь". (від * повторити двічі) м. Долинська 1997.
|
|
| |